Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 181. kuruluş yıldönümü münasebetiyle PTT Başmüdür V. Ahmet Eraslan başkanlığındaki heyet Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, en köklü kuruluşlarımızdan biri olan PTT'nin vizyonu ve tecrübesiyle ülkemizi yeniliklerle buluşturduğunu söyledi.
PTT’nin vatandaşlarımızın taleplerine en hızlı cevap verebilecek şekilde hizmet çeşitliliği ve sahasını genişlettiğini belirten Vali İbrahim Akın, “Posta ve Telgraf Teşkilatımız, çağın gereklerine ayak uydurarak vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır. 23 Ekim 1840 tarihinde ‘Posta Nezareti’ olarak kurulan PTT bugün birçok sektörde önemli hizmetleri başarı ile yürütmektedir. Bu vesileyle, PTT’nin 181. kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilat mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaret, PTT Başmüdür Vekili Ahmet Eraslan’ın kurumda yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Akın’a bilgiler vermesi ve Milli Mücadelenin 100. Yılı isimli Filateli hediye etmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)