Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutluyor.
Kırşehir PTT Başmüdürlüğü’nden yapılan açıklamada, PTT’nin Türkiye genelinde 40 bine yakın personel ile halka Posta, Banka ve Lojistik alanlarında hizmet verdiğine dikkat çekildi.
Kırşehir PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, bugün itibariyle 4500’den fazla PTT işyerinde; -Kayıtlı-Kayıtsız Mektup, Küçük Paket, Tebligat, e-tebligat, Posta Kartı, Tebrik Kartı, Davetiye, Adresli-Adressiz Basılmış Kağıt, Gazete, Telgraf, e-telgraf, Faks, Birleşik Posta, Yurtiçi ve Yurtdışı APS Kurye, Kargo kabul ve teslimi yapıldığını ifade etti.
Gümüşoğlu, “Havale ve Posta Çeki kabul-ödeme-aktarma; telefon, İnternet, elektrik, doğalgaz, banka, SGK ve Bağ-Kur tahsilatları, emekli ve sosyal yardım ödemeleri, para transferleri, HGS satışı, e-devlet şifresi, bireysel kredi verilmesi, sigortacılık, kişisel pul, filateli, e-imza, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), gibi çok sayıda işlem yapılıyor” dedi.
PTT’nin 179. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Kırşehir PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ve mahiyeti yarın saat 09:30’da Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ı ziyaret edecekler. Akabinde Kırşehir PTT Merkez Müdürlüğünde 179. sıradaki müşteriye PTT tarafından hazırlanmış olan çeşitli hediyeler takdim edilecek. (HABER MERKEZİ)