Milletvekili Mustafa Kendirli:

“Polislerimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz için kendi canlarını ortaya koymaktadır”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk Polis Teşkilatı 177 yıldır huzur ve güven ortamının korunmasında ülkenin en büyük güvencesi olduğunu belirten Milletvekili Mustafa Kendirli, yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti:

“Hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde, fedakâr, özverili üstün bir vazife anlayışıyla, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için cansiperane görev yapan emniyet güçlerimiz, vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği şefkatin kapısıdır.

“Polis Teşkilatımız köklü tarihi ile kurulduğu günden bu yana kazanmış olduğu bilgi ve tecrübeyi en iyi şekilde yansıtmakta olup, halkımızın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde kamu hizmet kalitesini de her geçen gün istikrarlı bir şekilde artırmaktadır. Polislerimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiği, üstlendiği her şarttaki görevi üstün başarılarla tamamlayan, önemli projelere imza atan, göz bebeğimiz, gurur kaynağımız polis teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak her adımı desteklemeye devam edeceğiz. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşmüş olan kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)