Şehrimizdeki pek çok mağazadan Anneler Günü’ne özel indirimler yapılıyor

PAZAR GÜNÜ ANNELER GÜNÜ

Ülkemizde 1955 yılından bu yana her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü düzenlenen “Anneler Günü” Pazar günü kutlanacak.

Anneler Günü, annelerimize alacağımız hediyelerle, yazacağımız notlarla ya da söyleyeceğimiz güzel sözlerle taçlanacak ve onlar için de unutulmaz bir gün olacak. Bütün annelerin günü kutlu olsun.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin gününü kutladı.

Annelerin herkesin mutluluğunun kaynağı, kötü günlerinin sığınağı olduğunu belirten Başkan Ekicioğlu, “Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakârlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Annelerimiz sevgi dolu yürekleriyle, sağduyulu, bilgece tavır ve yaklaşımlarıyla bizleri büyüten, yol gösterenlerdir. Annelerimiz; bitmez, tükenmez bir sevginin, hoşgörünün, özverinin kaynağıdır. Onlar bizim, yaşadıkları sürece öğretmenimiz, yaşam desteğimiz, mutluluğumuzun kaynağı, kötü günlerimizde sığınağımızdır.

“Haklarını asla ödeyemeyeceğimiz, üzerimizdeki gerçek hak sahibi annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, bütün Annelerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Bu arada “Anneler Günü” dolayısıyla şehrimizdeki bazı alışveriş mağazaları özel indirimler uygulayacaklarını açıkladılar.  Mağaza sahipleri yüzde 50’ye veren indirimler uygulayacaklarını belirterek, bütün annelerin günlerini kutladılar. (HABER: BEYHAN BALLI)