İhtiyaç sahibi ailelerle hayırseverleri buluşturan İyilik-Der Kırşehir Temsilciliği:

“Paylaşacağınız bir kap çorbaya talibiz”

İlimizde faaliyet gösteren İyilik, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik-Der) Kırşehir Temsilciliği tarafından Kırşehir’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere iftarda sıcak yemek dağıtılıyor.

Tamamen gönüllülük esasıyla çalışan dernek, hayırsever vatandaşların evlerinde yaptıkları yemekleri kapılarından alıp, ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına götürüyor.

İyilik-Der Kırşehir Temsilciliği’nden gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“İyilik- Der olarak Kırşehir’de hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla, ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarda bulunuyoruz. Yardımda bulunduğumuz aileleri, önceden araştırıyor, gerçekten ihtiyaç sahibi olan ailelere yardım ediyoruz. Bu kapsamda rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayı münasebetiyle ilimizde bulunan durumu iyi olmayan ailelerimize ve öğrencilerimize iftarda sıcak yemek ulaştırıyoruz.  Ramazan paylaşmaktır, yardımda bulunmak isteyen hemşehrilerimiz, yemeğini Müslüman kardeşleriyle paylaşmak isteyen vatandaşlarımız bize 0553 694 40 37 numaralı telefonla ulaşabilirler. Yemekleri kapılarından alıp, ihtiyaç sahibi ailelerimizin kapısına bizzat götürüyoruz. Bir kap çorba da olsa bu bizler için çok kıymetli, gerçekten bir kap çorbaya muhtaç ailelerimiz var. Tüm hemşehrilerimizi şu hayır mübarek günlerde iyilik yapmaya, yemeklerini kardeşleriyle paylaşmaya davet ediyoruz. Ayrıca durumu olmayan öğrencilerimize giyim yardımı, yetimlerimize bayramlık alımı da yapıyoruz. Sizler de zekât, fitre, sadaka, kumanya ve bayramlık hediyelerinizle haneler, gönüller şenlendirin. Ramazanınız iyilik dolsun. Bundan sonraki süreçlerde de hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyor, daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedefliyoruz" (HABER: BEYHAN BALLI)