Geçtiğimiz günlerde yapılan Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 67. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Bahamettin Öztürk’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Cuma günü şehrimize gelerek ünlü saz ve söz ustası hemşehrimiz Şemsi Yastıman’ın Çanakkale’nin Lapseki İlçesi’nden getirilen naaşının defin törenine ve ardından yapılan anma etkinliklerine katılan Kırşehir eski valilerinden Lütfullah Bilgin ile Vali İbrahim Akın, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Başkanlığı’na yeniden seçilen Bahamettin Öztürk’ü makamında ziyaret ederek kutladılar.
Vali İbrahim Akın ile Lütfullah Bilgin, Bahamettin Öztürk’ün Kırşehir esnafına ve Ahiliğe yaptığı katkıları yakından takip ettiklerini belirterek, yeniden seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 2006-2009 yılları arasında Kırşehir Valiliği görevinde bulunan Lütfullah Bilgin ve Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı Sevilay Aslan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahametin Öztürk’te makamında Kırşehir’e yaptıkları hizmetlerle unutulmayan iki Vali’yi görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. (HABER: BEYHAN BALLI)