Kırşehir İl Özel İdaresi, 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Çiçekdağı İlçesi Büyükteflek-Küçükteflek köyleri arası ve Konurkale köyü-İl Sınırı yol yapım çalışmasını tamamladı.
Yol dolgu ve tüm alt yapı işleri tamamlanan Çiçekdağı İlçesi Büyükteflek-Küçükteflek köyleri birbirine bağlayan 1 Km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı ve Konurkale köyü ile Kırıkkale il sınırı arasına 4 Km II. Kat Sathi kaplama asfalt yol yapımı olmak üzere toplamda 5 km’lik yol yapım çalışmaları gerçekleştirildi.
2021 yılı yol yapım çalışmalarımızın planlanan programlar halinde hızla devam ettiğini belirten Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz Çiçekdağı İlçesi köylerimizin tamamlanan yol yapım çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yol ve ulaşım konusunda köylerimizin ve vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmeleri için Özel İdare olarak yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Amacımız ulaşım konusunda vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı çekmemesidir. Yol yapım çalışmaları tamamlanan Çiçekdağı İlçemizin köylerine hayırlı olmasını diliyorum. Yol yapım çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)