Kırşehir İl Özel İdaresi’nde uzun yıllar çalışarak emekli olan personeller unutulmadı.
Özel İdare bünyesinde şehrimize uzun yıllar çalışarak çeşitli birimlerde hizmet eden emekli personellere plaket verildi.
  İl Genel Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen plaket programına İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi, Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Genel sekreter yardımcıları ve Birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.  
Emekli olan personellerin emeklilik hayatlarının hayırlı olmasını temenni eden İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi; “Özel idaremizde yıllarca çalışarak ilimize ve hemşerilerimize hizmet edip emekli olan personellerimizin emeklilik hayatlarının hayırlı olmasını diliyorum. Sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik hayatı geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz ise, emekli olan personellerin yıllardır bu kurumda hizmet vermenin onurunu ve gururunu her zaman taşıyacaklarını belirterek, “Uzun yıllar özel idaremizin çeşitli birimlerinde şehrimize ve köylerimize hizmet ettiler. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında aileleri ve tüm sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Emekli olan personeller bu şehre hizmet etmekten gurur duyduklarını belirterek kendileri için hazırlanan plaket ve hediyeler için teşekkür etti.
Plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilen emekli personelleri kendilerini onure eden bu durumdan dolayı duygulu anlar yaşadı. (HABER MERKEZİ)