Kırşehir Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Duran Seçen çiftçileri ziyaret etmeye devam ediyor. 
Hafta sonu Merkez’e bağlı Çayağzı (Cemele) köyüne giderek biber hasadına katılan il İl Müdürü Duran Seçen bu seferde Özbağ beldesinde kapya biber hasadına katıldı. Yaklaşık 5 dönümlük alanda hibrit tohumlarla ekilen biberin hasadına katılan İl Müdürü Seçen, "Biz müdürlük olarak bitkisel üretimden, hayvansal üretime, gıdadan, su kaynaklarına kadar her zaman üreticilerimizin yanındayız. Büyük üreticilerimizi ziyaret ettiğimiz gibi küçük aile işletmelerini de ziyareti ihmal etmiyoruz. Bugün Özbağ’da güzel bir kapya biber hasadına katıldık. Özellikle salça zamanı şehrimizin ihtiyacına cevap veren ailemize teşekkür ediyorum" dedi.
Kırşehir Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Duran Seçen, Özbağ’daki kapya biber hasadının ardından bir kez daha Çayağzı’na giderek çiftçileri ziyaret etti ve onlarla sohbet etti. 
İl Müdürü Seçen, Çayağzı  köyüne özgü ürün olan ve şehrimizin önemli markalarından biri olarak ünü Kırşehir dışına kadar yayılan “Cemele Biberi”  toplanmasına eşlik etti.  
İnce kabuğu, gerek aroması gerekse ağızda bıraktığı hafif acılığıyla ilimizde ve şehir dışından bolca talep gören Cemele Biberi’nin hasat sezonu yoğun geçerken, İl Müdürü Seçen,  ilimizin önemli marka değerlerinden olan Cemele Biberi hasadının çiftçilere bereketli olmasını dileyerek, hayırlı olmasını temenni etti. (HABER MERKEZİ)