Özbağ Belediyesi'nin ilkini gerçekleştirdiği sünnet şöleninde 14 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımı attı.
Geçtiğimiz Pazar günü saat 12.00’da Özbağ Belediyesi Çamlık Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen sünnet şöleni Kırşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Onur Köksal ve pek çok vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Şölenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Rasim Arazay, “ 4,5 ay önce belediyeyi devraldık, bu süre içinde hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Herkesin bir siyasi düşüncesi olabilir ancak şanlı Türk bayrağı altında yaşayan insanlar olarak biriz ve beraberiz. Seçimlerden önce de söylediğimiz gibi ayrım yapmadan hizmet ediyoruz. Özbağ için en güzel olan neyse onu yapmaya gayret edeceğiz. Bugün ilkini yaptığımız bu sünnet şölenine katkı sağlayan Kırşehir Belediye başkan adayımız Doç. Dr. Onur Köksal beye, gurbette yaşayan hemşehrimiz Habip Ekici’ye sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Şölenin gerçekleşmesin de katkı sağlayan Doç. Dr. Onur Köksal, “Gerçekleştirmiş olduğumuz sünnet şölenimiz de çok sayıda yavrumuzun sünneti gerçekleşti. Hep birlikte bu mutluğa ortak olduk. Birlikten kuvvet doğar güç doğar. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim kılsın. Sünnet şöleni için görüştüğümüz de bizlere ‘elimizden ne geliyorsa yaparız milletimize hizmet bizim için şereftir’ diyen il sağlık müdürümüz Sayın Ali Bulut beye, Kırşehir AEÜ Eğitim Araştırma hastanesi başhekimi Dr. Yahya Şahin beye, hastane personeline teşekkür ediyorum.
Ahi Evran’ı Veli hazretlerinin şehrinde doğmuş şanslı insanlarız, Ahilik felsefelerine göre hareket edip birliğimizi koruyup hizmet için yarışacağız. Kırşehir’imiz için elimizden geleni yapacağız. Seçim döneminde dile getirdiğimiz Ahi Baba Süt ürünleri tesisimizin önümüzde ki yıl içinde temelini atarak, 2020 yılında gerçekleşecek olan Ahilik haftasında açılışını yapmayı planlıyoruz. Kırşehir’imizin markasına herkesin sahip çıkmasını ve desteklemesini bekliyoruz, bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen başta Sayın Valimiz ve basın mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.
Bugün Rasim başkanımızla verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Bizler seçim döneminde bir şey demiştik sözü yere düşenin şerefi de yere düşer. Bizler ne sözümüzü ne şerefimizi yere düşüreceğiz buradan tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletiyorum” şeklinde konuştu. (HABER:BEYHAN BALLI)