AK Parti Kırşehir Teşkilat Başkanı Berat Bıçakçı:
“Ortak değerimiz 
olan ozanlarımızın 
kemikleri sızladı”

AK Parti Kırşehir Teşkilat Başkanı Berat Bıçakçı, Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Halk TV’de yayınlanan Muharrem Ertaş’ı anma programına tepki gösterdi.
“Ortak değerimiz olan ozanlarımızın bugün kemikleri sızladı” diyen Berat Bıçakçı, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:
“Ozanları anma programı mıydı, yoksa polisime askerime kurşun sıkan teröristlerin anma programı mıydı? Bugün Kırşehir'in CHP'li Belediyesi organizasyonunda Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan Muharrem Ertaş'ı anma programı adeta teröristlere ağıt yakma programı oldu.
“Daha önce bu şehirde ünlü halk ozanı Muharrem Ertaş ve oğlu Neşet Ertaş için defalarca program yapıldı. Ama böyle bir rezillik görülmedi ve yaşanmadı. Burada yapılan programın asıl amacının ozanlarımız değil, terörist seviciliği olduğu gün yüzüne çıktı. Kimse bizim ortak değerimizi kendi ideolojik emelleri için kullanamaz.  Bu terörist ve arkadaşları ile kültürümüzün taşıyıcılarını birlikte anmak ancak ve ancak milletimizin aklıyla dalga geçmektir.
“Belediye ittifak ortakları yaptığı açıklamalarla güya tasvip etmiyorlarmış. Geçin bunları... Terör ve terörist seviciliğini bırakın Kırşehir sizden hizmet bekliyor. Oradaki programa alet edilen abdallarımız, mezarlarındaki ozanlarımız, memleket sevdalısı Kırşehir halkı ve Türkiye sizi affetmeyecek.” (HABER: BEYHAN BALLI)