Kırşehir Belediyesi’nde 1989 yılından bu yana görev yapan, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanınan hemşehrimiz Ömer Filizgök kendi isteğiyle emekliye ayrıldı.
    Kırşehir Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nde uzun yıllar Gelir Şefi olarak, 33 yıldır çeşitli kademelerinde görev yapan ve Kırşehirspor’la birlikte 2. ve 3. Lig’te 12 yıl yeşil-beyazlı formayı giyen ve kaptanlık yapan Ömer Filizgök, bir süre de teknik direktörlük görevi yapmıştı.
    1990 yılında dönemin Kırşehir Belediye Başkanı Dr. Cahit Gürses tarafından kurulan Kırşehir Belediyespor’da da forma giyen ve uzun yıllar kulübün antrenörlüğünü ve yöneticiliğini de yapan Ömer Filizgök birçok amatör kulüplerde antrenörlük görevinde de bulunmuştu.
    1992 yılında gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in düzenlediği “Yılın Sporcusu” anketinde okuyucuların oylarıyla Kırşehir’de “Yılın Sporcusu” seçilen Ömer Filizgök, Kırşehir’de gerek spor camiasında, gerekse Belediye içerisinde sevgi ve saygıyla anılan bir isimdi.
    Kırşehir’de büyüğünden küçüğüne herkese sevgi ve saygıyla yaklaşarak sorunlarını güler yüzle çözümleyen ve 33 yıl görev yaptığı Kırşehir Belediyesi’nde Gelir Şefi olarak hizmet veren Ömer Filizgök 16 Eylül 2021 tarihi itibariyle kendi isteğiyle emekliye ayrıldı.
Evli ve iki çocuk babası olan Ömer Filizgök için Gelir Şefliği’nde çalışan mesai arkadaşları tarafından Ağalar Konağı’nda bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da katıldı. 
Belediye Başkanı Ekicioğlu, verdiği hizmetlerden dolayı Ömer Filizgök’e bir plaket verdi ve emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi.  (HABER: SALİH GÜNER)