Kırşehir’de Düğün Salonları İşletmecileri Derneği kuruldu

NURİ AMCAOĞLU BAŞKAN SEÇİLDİ

Kırşehir’de faaliyet gösteren düğün salonları işletmecileri bir araya gelerek kurdukları Düğün Salonları İşletmecileri Derneği’nin ilk genel kurulu yapıldı ve Nuri Amcaoğlu başkanlığa seçildi. 
Kelebek Düğün Salonu’nda yapılan genel kurula, kayıtlı 20 üye katıldı. Yapılan seçim sonunda Nuri Amcaoğlu başkanlığa seçilirken, yardımcılığına Zafer Ardıç getirildi. Ali Eraslan, Mehmet Topçuoğlu, Recep Albayrak, Murat Çıtak ve Ahmet Yüksek te yönetim kurulu üyesi oldular.  
Kongrenin ardından başkanlığa seçilen Nuri Amcaoğlu, gazetemize bir açıklama yaparak, Kırşehir Düğün Salonları İşletmecileri Derneği’nin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Nuri Amcaoğlu, “Ülkemizin pek çok ilinde Düğün Salonları İşletmecileri Derneği bulunurken, Kırşehir’de olmaması büyük bir eksiklikti. Amacımız şehrimizde faaliyet gösteren düğün salonları işletmecilerinin sorunlarını ve sıkıntılarını sık sık dile getirerek çözüm yolları oluşturmak, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmektir. Bu konuda bir süredir arkadaşlarımızla çalışma yapıyorduk ve nitekim geçtiğimiz ay derneğimizi Kırşehir’de kurduk ve ilk genel kurulumuzu yaptık. Üye arkadaşlarımız teveccühleri ile bu görevi şahsıma verdiler. Biz de bu görevi yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte 3 yıl süreyle yürüteceğiz. Derneğimizin hayırlı ve başarılı faaliyetlerde bulunmasını dileyerek ilimiz genelindeki tüm düğün salonu işletmeciliği yapan hemşehrilerimizi derneğimize üye olmaya ve güç birliğine davet ediyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)