Kırşehir Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin genel kurulu yapıldı

MUZAFFER TEKELİ GÜVEN TAZELEDİ
    
S.S. Kırşehir Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 21. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı ve tek liste ile seçime giren Başkan Muzaffer Tekeli yeniden seçilerek güven tazeledi.
3 Temmuz Cumartesi günü saat 9:30’da Ahi Stadyumu’nda gerçekleştirilen genel kurulun açılışında bir konuşma yapan Başkan Muzaffer Tekeli, Kooperatifin faaliyetlerini ve çalışmalarını anlattı. 
Seçimin ardından yeniden S.S. Kırşehir Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Başkanı seçilen Muzaffer Tekeli, bir de teşekkür konuşması yaptı. Başkan Muzaffer Tekeli, “21. Olağan genel kurulumuza katılarak bizlere destek veren bütün ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız emaneti bugüne kadar olduğu gibi yine daha ileriye götürerek yeni dönemimizde de çiftçilerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
S.S. Kırşehir Pancar Ekicileri Kooperatifi 21. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçim sonucunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Tekeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adalet Şimşek, Üyeler: Osman Kılınç, Ümit Kayalık ve Murat Gök. (HABER: BEYHAN BALLI)