Pandemi dolayısıyla bir yılı aşkın bir süredir genel kurulunu yapamayan Kırşehir Musiki Cemiyeti’nde yeni başkan, Dr. Gündüz Yücesan oldu.
    1996 yılında Tuncay Şenel, Dr. Yavuz Ceylan ve Sedat Süel ile birlikte Kırşehir Musiki Cemiyeti’ni kurarak yönetiminde görev alan ve bir dönem başkanlık yapan Dr. Gündüz Yücesan 20 yıl sonra başkanlığa seçildi.
    Kırşehir Musiki Cemiyeti’ni daha aktif hale getirerek, Kırşehir’de ve Kırşehir dışındaki tüm etkinliklere katılarak Kırşehir’in tanıtımına katkı sunmayı hedeflediklerini belirten Başkan Gündüz Yücesan, “Kırşehir Musiki Cemiyetimizin 60 faal üyesi var. Derneğimize üye olmayıp da koromuzda görev alanlarla birlikte bu sayısı 100’ü buluyor. Amacımız derneğimizi daha aktif hale getirip, düzenleyeceğimiz konser programlarıyla Kırşehir halkını Türk Sanat Müziğini sevdirmek olacaktır. Ayrıca Kırşehir’in dışında da konserler vererek, Kırşehir’in adını duyurmak da başlıca hedefimiz” diye konuştu.
Yeni Başkan Dr. Gündüz Yücesan, yönetim kurulu üyeleri Aynur Avşar, Ahmet Kına, Ertuğrul Var ve Bilal Yılmazer ile birlikte önce Vali İbrahim Akın’ı ziyaret ederek, Musiki Cemiyeti’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vali Akın, Kırşehir Musiki Cemiyeti’nin yeni başkanı Yücesan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
Kırşehir Musiki Cemiyeti Başkanı Dr. Gündüz Yücesan ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Başkan Ekicioğlu da Başkan Gündüz Yücesan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, Musiki Cemiyeti’ne her konuda destek vereceklerini ifade ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)