Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kırşehir Şubesi Başkanı Ömer Ali Öz, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret etti.
Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Salih Güner’le bir süre sohbet eden MÜSİAD’ın yeni Başkanı Ömer Ali Öz, kendisinden önce görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Kırşehir’deki bütün SKT’lar ile iş birliği içerisinde şehrin sorunlarına ortak çözümler arayacaklarını belirten Öz, “Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde hareket edeceğiz. Kırşehir’de iş insanlarının girişimcilerin ve üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz. Kırşehir’e gelecek yatırımcılara öncülük edip, sorunlarının çözümüne katkı sunacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyarette gazetemizin 45. Kuruluş yıldönümünü de kutlayan Başkan Öz,  “Kırşehir gibi küçük bir ilde bu kadar uzun süreli yayınlanmak zor bir iş olsa gerek. Sizlerle birlikte Kırşehir’in sorunlarının çözümüne katkı sunacağımız inancındayız” dedi.
Bir süre önce MÜSİAD’ın başkanlığına getirilen iş adamı Ömer Ali Öz, Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde lisansını, yerel yönetimler alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra 2006 yılından bu yana eğitim, inşaat ve sosyal hizmetler alanında faaliyet gösteren şirketini yönetiyor. (HABER: BEYHAN BALLI)