Halk TV'de Serhan Asker tarafından hazırlanıp sunulan "Görkemli Hatıralar" programı Pazar günü Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nden canlı olarak yayınlandı.
 Saat 10.00’da başlayan ve yaklaşık üç saat süren programa Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sanatçı Hüseyin Turan, Kırşehirli Yerel Sanatçılarımız katıldı. “Görkemli Hatıralar" programında büyük Usta Muharrem Ertaş ve oğlu Neşet Ertaş ile aynı zamanda Dünya Müzik Şehri Kırşehir ve Anadolu Abdal Geleneği tanıtıldı. 
Kırşehir'in ve Anadolu Abdal Geleneğinin tanıtıldığı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan ve Halk TV'de canlı olarak yayınlanan Görkemli Hatıralar programına Hüseyin Turan da katıldı. 
Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nden canlı olarak yayınlanan programda Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir eski milletvekili Hüseyin Bayındır  ile birlikte Sanatçı Hüseyin Turan, Yönetmen Nebi Özgentürk, Kırşehirli Yerel Sanatçılar ve sürpriz isimlerin konuk olduğu ve büyük saz ve söz ustası Muharrem Ertaş'ın da anıldığı programda Dünya Müzik Şehri Kırşehir ve Anadolu Abdal Geleneği tanıtıldı.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu "Türkiye'nin dört bir yanından ve Avrupa'dan ekranları başında ilgiyle izleyen bütün yurttaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyor, programa emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşık üç saat süren programda sunucu Serhan Aslan’ın “Üç fidan” diyerek deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’dan bahsedip siyasi mesaj vermesi ve sanatçı Hüseyin Turan’ın da ağıt okuması büyük tepkilere neden oldu.  (HABER: BEYHAN BALLI)