MİNİK KRAMPONLAR U-11’de ŞAMPİYON

STADYUM: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Mustafa Sarısakal

MİNİK KRAMPONLAR: Erhan Emir Kendirli, Mert Efe Koca, Mustafa Sami Erdem, Alp Tuna Atik, Emirhan Durdu, Muhammed Arda Öncül, Arda Yılmaz, Eyüphan Şahin, Ömer Faruk Keskinkılıç, Yusuf Mutlu, Efe Yiğit Batıgün, Aytaç Burak Gürbüz, Mustafa Emin, Bera

ANTRENÖR: Mustafa Koçak-Sinan Güneş

GENÇLİKSPOR: Yiğit Dölek, Hayati Tursun, Kamil Yaz, Enes Kılıç, Kaan Sarı, Ozan Çelik, Hasan Kılıç, Ege Şerbetçioğlu, Kerim Şen, Berat Akdeniz, Eşref Güzel, Umut Buğra Yağlı, Selahattin Durdu

ANTRENÖR: Murat Uyumsal-Tamer Özkara

GOLLER: Dk.9 Bera, Dk.27 Sami, Dk.33 Batuhan, Dk.46 Burak (Minik Kramponlar)

           

            U11 Gençler Ligi'nde sezonun son maçın-da 40 Şehirgücüspor'u yenerek ligin bitmesine 1 maç kala şampiyonluğunu garantileyen Minik Kramponlar, Gençlikspor'u 4-0'lık skorla geçti ve 6'da 6 yapıp yenilgisiz sezonu şampiyon bitirdi. 

         2 No'lu Sentetik sahasında oynanan ve Murat Yağlı'nın yönettiği maçın 9'uncu dakikasında savunmadan ileri çıkan Bera'nın attığı golle Minik Kramponlar 1-0 öne geçti.

         Bu golle birlikte ilk yarıyı Minikler 1-0 önde tamamladı.

         Mücadelenin 2'nci yarısına da etkili başlayan Minik Kramponlar, oyuna sonradan giren Sami Erdem'in 27'nci dakikada attığı golle skoru 2-0 yaptı.

         Oyunda ve skorda üstünlüğünü tamamen eline geçiren Minik Kramponlar 33'üncü dakikada Batuhan, 46'ncı dakikada Burak'ın golleriyle skoru 4-0'a getirdi.

         Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Minik Kramponlar, Gençlikspor'u 4-0 mağlup etti ve oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak yenilgisiz U11 Gençler Ligi'ni şampiyon tamamladı.

         Ligi şampiyon tamamlayan Minik Kramponlar'a kupasını ve madalyalarını Kırşehir Fut-bol İl Temsilcisi Hakan Koçak verdi.

         Kupa ve madalyalarını alan Minik Kramponlar, şampiyonluğu maçın oynandığı 2 No'lu Sen-tetik Futbol sahasında doyasıya yaşadılar.

ŞAMPİYONA YEMEK GEYLANİ PİDE'DEN

         Kırşehir'de 4 takımı çift devreli lig usulüne göre mücadele edildiği U11 Gençler Ligi'nde oynadığı 6 maçın 6'sını kazanarak şampiyon olan Minik Kramponlar Futbol takımına Geylani Pide Fırını sahibi Enver Durdu şampiyonluk töreninin ardından yemek ikramını bulundu.   Minik Kramponlar Futbol Takımı Antrenörü Mustafa Koçak yaptığı açıklamada, “U11 takımımız bitime 1 hafta kala Gençlikspor maçı öncesinde şampiyonluğunu ilan etmişti. Bugün de sahaya şampiyon olarak çıktığı maçta Gençlikspor'u güzel bir futbolla farklı mağlup ederek 6'da 6 yapıp yenilgisiz şampiyon olarak tamamladık. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Biz çok arzu etmiştik ve takımım da beni mahcup etmedi. Bütün alt yapı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu gururu bize yaşatan antrenöründen çalışanına, futbolcusundan yöneticisine ve herkese teşekkür ederim” dedi.                (HABER MERKEZİ)