CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Pandeminin içinde bir bayram daha geçireceğimiz için herkesin dikkatli olmasını isteyen Milletvekili Metin İlhan, yayınladığı bayram mesajında şunları ifade etti:
“Salgının yarattığı pandemi ortamı hepimizi yordu, bunalttı. Ancak içinden geçtiğimiz şu günlerde bir an önce normal yaşamımıza dönebilmek adına her şeyin eskisinden de daha iyi olacağını, refah ve huzuru yaşayacağımız güzel günlerin yaklaştığını umut ediyorum. Ancak yine ve her daim dikkat ederek, tedbiri elden bırakmadan toplum sağlığı için gereken özeni de göstermeye devam edeceğiz.
“Geleneklerimiz, kültürümüz olan bayram günleri sevdiklerimizle bir arada olduğumuz, sevgimizi paylaştığımız ve doyasıya kucaklaştığımız değerlerimizdir. Bir arada olmayı özlediğimiz, eş, dost, akrabalarla hasret giderdiğimiz, yan yana olduğumuz günler çok yakında ve ümit ediyorum ki pandeminin etkilerinden kurtulup yine keyifli günlerde hep bir arada olacağız ve hep birlikte güzel günleri karşılayacağız.
“Salgının hayatımıza maddi ve manevi olumsuz yansımaları oldukça fazladır. Ancak her yeni günü refah içinde yaşayacağımız nice mutlu, huzurlu yarınlar olmasını temenni ediyorum. Toplumumuzun sağlığı için gereken hassasiyeti göstermeyi sürdürmeliyiz. Bu duygularla; Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevginin, dostluğun, kardeşliğin, dayanışmanın değerini bilerek hoşgörü içerisinde yaşayacağımız aydınlık yarınlara olan inançla nice bayramlar olmasını diliyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)