AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli yayınladığı mesajla annelerin gününü kutladı. Milletvekili Kendirli yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir.
Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en büyük vazifesidir. Onları sadece anneler gününde anmak asla kafi değildir. Bir ömür boyunca, of bile demeden, annelerimize olan sevgi ve saygı göstermek onların evlatları olarak hepimizin üzerine düşen sorumluluktur.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün annelerimizin ellerinden öpüyor, bizlere can katan, fedakârlık ve karşılıksız sevginin anlamı, ilk duacımız, hayat yolculuğumuzun ilk öğretmenleri tüm annelerimizin Anneler Günü kutluyorum. (HABER MERKEZİ)