Geçtiğimiz hafta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Mucur ilçemize 53 konut, 4 dükkânlı ticarethane, 1 adet cami yapılmasını sağlayan AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan, son olarak merkeze bağlı Özbağ Belediyesi’ne kilit parke ihtiyacının giderilmesi amacıyla İller Bankası nezdinde yaptığı girişimler sonucu maddi kaynak aktarılmasını sağladı.
MHP’li Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Arazay, Özbağ’a kilitli parke taşı ve bordür alımı için girişimlerde bulunan Ankara Milletvekili Hacı Turan’ın çabaları sonucu İller Bankası A.Ş. tarafından Belediyelerine 249 bin 570 lira tahsis edildiğini belirtti ve bu konuda emeği geçen Milletvekili Hacı Turan ile diğer yetkililere teşekkür etti.
AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ın isteği üzerine aylarndır TOKİ Başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunmuş ve nihayet TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’un talimatı ile Mucur ilçemizin Solaklı Mahallesi’nde 253 konut, 4 dükkânlı ticarethane, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılmasını sağlamıştı. İhalesi özel statüye alınarak 25 Aralık 2020 günü yapılması kararlaştırılan TOKİ konutlarının Mucur’daki konut ihtiyacını da tamamen ortadan kaldırması bekleniyor.
AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan’ın kendisinden destek ve katkı isteyen bütün kişi ve kuruluşlar için bütün gücünü ortaya koyarak çözüm bulması Kırşehir’de herkesin takdirini kazanıyor. (HABER: BEYHAN BALLI)