Ankara Milletvekili Hacı Turan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı 27 Kasım 2020 tarihinde rektörlük makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette üniversitemizin genel durumu ve yapılan çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
Kırşehir’in yükseköğretimdeki kalite ihtiyacını Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin karşıladığını dile getiren Turan, üniversitenin birçok çalışmasıyla Kırşehir’i uluslararası alanda tanıttığını belirtti. Üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Turan, bir Kırşehirli olarak Kırşehir için yapılan her çalışmada üzerine ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğini belirtti. Çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine teşekkür etti. 
Üniversitemizin gelişmesi ve ilimizin her alanda kalkınması adına birçok proje geliştirdiklerini ve yürüttüklerini vurgulayan Rektör Karakaya, projelerin hayata geçmeye başladığını ve projeler ile birlikte Kırşehir’in ve üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda bölgesinde fark yarattığını söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin birçok çalışmasıyla önce bölgesinde daha sonra da ülkede model olduğunu anlatan Rektör Karakaya, yeni projelerle üniversitenin uluslararası alandaki başarılarını da artıracaklarını söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Ankara Milletvekili Hacı Turan’a teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)