Türk Ocağı Başkanı Süleyman Doğan:

“Milletleri kurtaranlar yalnız ve yalnız öğretmenlerdir”

Türk Ocağı Kırşehir Şubesi Başkanı Süleyman Doğan, tüm öğretmenlerin gününü kutladı. 
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Süleyman Doğan, “Milletleri kurtaranlar yalnız ve yalnız öğretmenlerdir” dedi.
Başkan Doğan, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:
“Geleceğimizin teminatı olan gençlerin mimarı hiç şüphesiz ki öğretmenlerdir. Onlar ki çocuk yaşlarından itibaren, bir ferdin hayatında başrolde görev alır ve kişinin gelişimi ve gelecekte topluma faydalı birey haline gelebilmesi konusunda önemli bir yere sahiptir. Milletimizin bugün ve gelecekte bağımsız ve onurlu yaşayabilmesinin tek yolu; eğitim ve öğretim vasıtasıyla nesillere öğretilecek olan milli değerler sistemidir. Milli değerlerine bağlı, Türk olduğunun bilincinde bir neslin yetişmesi de tabiî ki öğretmenlerimizin sayesinde olacaktır. 
“Toplumun Milli bilinç konusunda dejenere olmaya başladığı bu günlerde öğretmenlerimizin sırtındaki yük ve yükümlülük oldukça fazladır. Bizler bu konuda öğretmenlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ‘Acaba ülkesine bağlı bir genç yetiştirebilir miyim?’ umuduyla ‘Türk bayrağın dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazırım’ diyerek görevi başında iken öğrencilerinin gözü önünde şehit edilen öğretmenlerimizi ve Hakk’a ulaşmış tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
“Türk Ocakları Kırşehir Şubesi olarak ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve yalnız öğretmenlerdir’ diyor tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutluyor ve çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.
“Ne mutlu TÜRKÜM diyene.” (HABER: BEYHAN BALLI)