AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli:

“Milletimiz, dosta ve düşmana 
TÜRKİYE GEÇİLMEZ 
diyerek haykırmıştır” 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
    15 Temmuz’da dünyaya Türkiye’nin en büyük silahının vatanı, bayrağı, devletinin bekası için canını vermeye hazır milyonlar bulunduğunu gösteren Türk Milleti’nin dosta ve düşmana Türkiye’nin geçilmez olduğunu haykırdığını belirten Milletvekili Mustafa Kendirli yayınladığı mesajda şunları ifade etti: 
    “15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde, Türk milletinin zor günde birlik ve beraberliğini muhafaza ettiğini görmenin mutluluğunu, gururunu yaşarken, darbe teşebbüsü sırasında hayatını kaybeden 251 kardeşimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık niyaz ediyorum. 
    “15 Temmuz 2016 gecesi bu topraklar tarihinde görmediği bir ihanete şahit olurken, vatanı, devleti, bayrağı için canından vazgeçen milletimin varlığını görmek de bizleri ayrıca gururlandırdı.  Ülkemizin dört bir yanında hainlere karşı iman dolu göğsünü siper eden vatandaşlarımızın kahramanlıklarını anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalacaktır. 15 Temmuz’da milletimizin bir darbe teşebbüsüne karşı değil, ülkemizi işgal girişimine karşı büyük bir direniş göstermiş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol göstericiliğiyle de zafere ulaşmıştır. 
    “15 Temmuz’da milletimiz, atalarından gelen bağımsızlık ruhunu, mayasında bulunan hür yaşama azim ve kararlığını dışa vurarak, vatanını, bayrağını, iradesini kısaca namusunu 1 dolara satan ihanet şebekesine karşı büyük bir zafer elde etmiştir. 
    “Türkiye düşmanlarının ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan karşıtlarının aynı safta yer alarak ülkemize saldırdığı 15 Temmuz gecesi Türk milleti, 1071’de Malazgirt Ovası’nda,  1453’te İstanbul önlerinde, 1915’te Gelibolu’da ve 1922’de Kurtuluş Savaşı’nda Dumlupınar’da verdiği mücadelenin bir benzeri vermiş ve dosta düşmana Anadolu’nun bir yurdu olduğunu, bu topraklarda hainlere, Türkiye düşmanlarına yer olmadığını bir kez daha altını çizerek vurgulamıştır. 
    “15 Temmuz’da dünyaya Türkiye’nin en büyük silahının vatanı, bayrağı, devletinin bekası için canını vermeye hazır milyonlar bulunduğunu gösteren milletimiz, dosta ve düşmana “TÜRKİYE GEÇİLMEZ’’ diyerek haykırmıştır. 
    “Bizler de son nefesimize kadar vatan için bayrak için can veren, kahraman şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarına sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın vizyoner liderliğiyle 21’nci yüzyıla Türkiye’nin damgasını vuracağız. 
    “Şehitlerimizin ruhları aziz olsun ki her alanda mücadeleyi sürdürerek, FETÖ’nün militanlarının peşlerini bırakmayacağız, son FETÖ’cüyü de adalete teslim edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatanını, bayrağını satana, milletin evini, gazi Meclis’i bombalayan hainlere dünyayı dar edeceğimizi yaptığımız başarılı operasyonlarla gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. FETÖ’nün mankurtlarını bulundukları inlerden çıkartarak, Türk yargısına teslim edeceğiz. 
    “15 Temmuz’un beşinci yıl dönümünde bir kez daha vurgulamak isterim ki milletimizle birlikte yürüdüğümüz bu kutlu yolculukta menzile ulaşmak için vatanımızı, demokrasimizi, bağımsızlığımızı savunmaya devam edeceğiz.” (HABER: NECLA BAĞCI)