Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Baltalık, yayınladığı mesajda, şunları ifade etti:
"Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz. Aziz Türk Milletimiz Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Vatan, bayrak ve uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Milletimizin kahraman evlatları Malazgirt'ten Çanakkale'ye kadar tarihinin her döneminde asil ve kararlı duruşuyla insanlığa barış, huzur ve umut olmuş canla başla mücadele etmiştir.
“Cumhuriyet, geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan, gurur verici atılımların ve başarıların sağlanması ve her türlü engelin aşılması mücadelesinde bizlere güç veren bir değerdir. 
“Cumhuriyet çalışmanın, kararlılığın, azmin, birlik olmanın, yeniden doğmanın tarihidir. Cumhuriyet, Vatan için siper edilmiş göğüslerin, kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla birleşmiş yüreklerin ve bağımsızlık yolunda bir olmanın günüdür.
“Bugün ülkemizin içinde bulunduğu güven ve istikrar ortamını bozarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine barış ve kardeşliğine zaman zaman hain saldırılar yapılmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki, Türkiye Cumhuriyeti dün olduğu gibi, bugün de iç ve dış mihraklara karşı gereken cevabı her zaman verebilecek güç ve kudrete sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Yüce Türk Milletinin ve Kırşehirli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)