Kırşehir Şoförler Odası yeni binasına taşınırken 32 yıl odanın başkanlığını yapan ve mevcut binanın arsasını odaya kazandıran Mehmet Yılancı’nın adının hizmet katına verilmesi yerinde bir karar olarak değerlendirildi.
Mehmet Yılancı, yıllarını verdiği odada bir mekâna adının verilmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek ahde vefa gösteren Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine yürekten teşekkür etti.
Kırşehir’de şoför esnafları Mehmet Yılancı’nın yıllarını şoför esnafına ve Kırşehir’e hizmete adadığını belirterek, “Yarım asra yakın Kırşehir’de şoför esnafına büyük hizmet veren, odaya arsa kazandıran, yine, odaya onlarca araç alarak şoför esnafının kullanımına sunan, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun Çuğun yakınlarındaki dinlenme tesislerinin yapılmasına öncülük eden Mehmet Yılancı ağbimizin adının yeni oda binasında yaşatılacak olması yerinde bir karardır. Bu konuda Mehmet Ağbimize gösterilen ahde vefa örneğinden memnun olduk. Mehmet ağbimizin yolunda ilerleyip Kırşehir’e modern bir bina kazandıran genç ve dinamik mevcut başkanımız Mehmet Tekin’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)