Başkan Abdurrahman Şahinoğlu: “Sanayi esnafımıza ne kadar çok hizmet etsek azdır”

Kırşehir Madeni Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Madeni İşler Odası’nın mevcut Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu  “Hizmetlerimizin devamı için esnafımızla birlikte yine varız. Sanayi esnafımız için kollarımızı sıvadık.  İnşallah daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Yarın Kılıçözü Sanayi Sitesi’ndeki Mesleki Eğitim Merkezinde yapılacak genel kurul öncesi gazetemize bir açıklama yapan Kırşehir Madeni İşler Odası Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu, bütün üyelerini kongreye davet etti.

15 Ocak’ta yapılacak Madeni İşler Odası seçimlerine ikinci kez aday olacağını açıklayan Başkan Abdurrahman Şahinoğlu, şunları söyledi:

“Göreve geldiğim günden bu yana tüm sanayi sitesi esnaflarımızın yanında oldum ve her türlü sorunlarını çözümlemek için gayret sarf ettim. Sanayi esnafımızın yaşadığı işyeri sıkıntısının çözümlenmesi için geçtiğimiz ay Sanayi ve teknoloji bakanlığımıza giderek Bakan yardımcılarıyla görüşmeler yaptık ve inşallah önümüzdeki günlerde müjdeli haberi üyelerimizle paylaşacağız. Ben ve ekibim göreve talip olurken, hizmet için yola çıkmıştık ve bunu da görev sürem içinde herkes gördük. Bu görev bize verilirse çok güzel ve projelerimiz var. Malum 2021 yılı dünyada ve ülkemizde koronavirüs salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı, hatta üzüntülü ve acılı bir yıl olarak geride kaldı. İnşallah 2022 yılında ekonomimiz daha iyi, olur, esnaflarımız geçmiş yıllarda yaşadığı sıkıntılarını atar. Ben inanıyorum birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bütün sıkıntıların üstesinden geliriz. Yarın odamızın olağan genel kurulu var. Ben de Madeni İşler Odası Başkanı olarak bir dönemimi geride bırakıyorum.  Üyelerimizin istekleri ile ikinci kez aday oldum. Onların desteği ve teveccühü ile yeniden seçilirsem verdiğim bütün vaatlerimi yerine getireceğimden hiçbir üyemin kuşkusu olmasın.” 

         Kırşehir Kılıçözü Sanayi Sitesi’nde işyeri açmak için yeni bir işyeri bulamadığı için başka illere giden esnafların bulunduğunu ve bunun önüne geçmekte kararlı olduğunu da ifade eden Başkan Abdurrahman Şahinoğlu, yarın yapılacak olağan genel kurulda yetki alması halinde önceliğinin ek bir sanayi sitesini en kısa sürede üyelerinin hizmetine sunmak olduğunu kaydetti.

         Başkan Şahinoğlu, genel kurulun şimdiden Madeni İşler Odası’na ve tüm üyelerine hayırlı olması dileğinde bulunurken, bütün üyelerini yarın yapılacak genel kurula davet etti. (HABER: BEYHAN BALLI)