Kırşehir Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanlığı Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi ve iki dönemdir görevini başarıyla yürüten Hasan Ünlü güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Pazar günü Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Genel Kurul toplantısına esnaf odası başkanları ve üyeler katılım sağladı. Genel kurulda Murat Çalışkan ve mevcut başkan Hasan Ünlü başkan adayı olarak listelerini sundular. 418 üyesi bulunan seçimde 218’e 78 oy çoğunluğu ile mevcut başkan Hasan Ünlü yeniden seçilerek güven tazeledi.

Hasan Ünlü’nün üçüncü kez başkan olduğu genel kurul sonunda Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Esnaf Odası’nın yeni yönetim kurulu asıl üyeliklerine Adem Yılmaz, Ufuk Güney, Musa Köroğlu, Mehmet Taşdemir, Mustafa Öztürk, Murat İç, yedek üyeliklerine

Emine Ceyhan, Ferit Baltacı, Hakan Konat, Ayhan Akbaş, İbrahim Yeğen, Kamil Öztürk, Sezai İnan seçildiler.

Ferhat Yıldırım, Yeter Sanık, Emre Altuner Denetim Kurulu Asil Üyesi olurlarken, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine de Duran Aktürk, Ramazan Uslu, İsmail Soylu seçildiler.

Kongrenin ardından gazetemize bir açıklama yapan Hasan Ünlü, kendisini üçüncü kez başkanlığa seçilen üyelerine teşekkür etti.

Başkan Ünlü, “Yönetim kurulumuzla birlikte iki dönemdir üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalıştık, onların iyi gününde, kötü gününde hep yanında olduk. Onların teveccühü ile üçüncü kez bu göreve getirildik. Allah nasip ederse bu dönemde onlar için elimizden gelen bütün hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Şahsıma ve yönetimime güven duyarak üçüncü kez bizleri bu göreve getiren bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)