AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal: 

“Küslerin barıştığı, safların sıklaştığı bir bayram diliyorum”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal Ramazan Bayram dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan ayının ardından sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Seher Ünsal, mesajında şunları ifade etti:

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek; sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gecesinde gündüzünde ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi çoğaltmaya, sabrımızla şükrümüzü artırıp Rabbimizin rızasını kazanmaya gayret ettik.

“Küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, hepimizin ortak hedefi olmalıdır.

“Bayramlar, büyüklerimizi hatırlama onlara saygımızı gösterme, küçükleri sevindirme, onların varlıklarına ne kadar önem verdiğimizi belirtme günleridir. Rabbim’den hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temenni ediyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)