Kırşehir İl Özel İdaresi’nde görev yapan ve örnek davranışları ile dikkat çeken üç temizlik görevlisine Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz tarafından teşekkür belgesi verildi.
İl Özel İdare Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görevli personellerden Mustafa Yasir Turpçu, Mehmet Güneş ve Fatih Cemre Kelekçi isimli çalışanlar görevli oldukları bir köyde çalışma yaparken bir miktar ziynet eşyası altın buldular. Durumu yetkili amirlerine ilettikten sonra kısa araştırma sonucu altının sahibine ulaşarak teslim ettiler.
Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz görevleri sırasında buldukları altını sahibine teslim eden personellerimizi erdemli davranışları dolayısıyla teşekkür belgesi verdi.
Çalışanları tebrik eden Genel Sekreter Yılmaz; “İl Özel İdaremizde böyle dürüst, samimi ve güvenilir personellerimizin olması bizim için gurur verici. Kurumumuzdaki göreviniz sırasında göstermiş olduğunuz bu ahlaklı, erdemli ve doğru davranıştan dolayı sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)