Kayıp Hasan’ın cansız bedenine hala ulaşılamadı!..

“Kızılırmak’ta 5 ceset bulundu!”

şeklindeki iddialar gerçeği yansıtmıyor

Kırşehir'de yaklaşık 25 gün önce iki güvenlik görevlisi tarafından işlenen cinayet sonrası cesedine ulaşılamayan Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları Kızılırmak'ta bütün imkânlar seferber edilerek devam ederken, “Kızılırmak’ta 5 cesedin bulunduğu” şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

21 yaşındaki Hasan Aydoğan’ı bulmak için Kızılırmak’ta yürütülen arama çalışmalarına AFAD, UMKE, Jandarma ve Polis Sualtı Ekiplerinin yanı sıra çevre illerden gelen ekipler de zaman zaman katılırken, aramalarda dron ve sualtı kameraları gibi ileri teknoloji cihazlar da kullanılıyor.

Hasan Aydoğan’ın cansız bedenini arama çalışmalarına Vali İbrahim Akın’ın girişimleri sonucu helikopter desteği de verilirken, “Kızılırmak’ta 5 ceset bulundu!” şeklindeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

OLAY…

Hasan Aydoğan(21) ve Şeyma Demir (18), 25 Mart’ta 40 BB 601 plakalı araçla bir anda ortadan kayboldu. Çocuklarına uzun süre ulaşamayan gençlerin aileleri polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobil; Bağbaşı Mahallesi Akbayır mevkiinde ormanlık bir alanda terkedilmiş halde bulunduktan sonra yapılan arama çalışmaları sonrası Kırşehir Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olan 2 kişi gözaltına alınıp cinayet şüphelisi olarak tutuklanmıştı. Kayıp ihbarından 3 gün sonra ise Şeyma Demir'in cansız bedenine ulaşılırken, Hasan Aydoğan’ı arama çalışmaları bütün imkânlar seferber edilerek devam ediyor. (HABER: BEYHAN BALLI)