2021-2022 Yılı Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.
Vali İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirilen ve kış mevsiminde alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıya İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, ilgili kurum amirleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, alınacak tedbirler ile kış mevsiminde yaşanacak olumsuz hava ve yol şartlarında trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işletilmesi, sürücü ve yolcuların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.
Trafik denetimlerinin artmasıyla kazaların ve kazalardan kaynaklı can kayıplarında azalma olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla trafik kazaların arttığı kış mevsimi koşulları ve trafik güvenliğine yönelik tüm olumsuz durumlara karşı tedbirler almaktayız. Kış mevsimine bağlı olarak aldığımız tedbirlerimizi gözden geçirmek ve değerlendirmek üzere bu toplantıyı düzenliyoruz. Yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı tüm kurumlarımızın hazırlıklı olması gerekmektedir. Bu çerçevede yapılan hazırlıkları ve alınması gereken tedbirleri bu toplantıda bir kez daha gözden geçireceğiz. Sürücülerimizden de trafik kurallarına uymalarını istiyoruz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
İl Emniyet Müdürlüğünce sunum yapılarak bilgiler verilen toplantı, kış aylarında alınacak tedbirlerin görüşülmesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)