Kırşehirspor’da 5 imza daha…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da geçen sezon başarıyla forma giyen 6 futbolcu yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri ile yaptıkları görüşmenin ardından Kırşehir’den ayrılırken, dört futbolcu ile Kırşehir’e imza attı.

Tamımın başına Teknik Direktör olarak Sinan Özdoğan’ı getirdiklerini ve ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, geçen sezon yeşil-beyazlı ekibin başarısında büyük katkıları olan 6 futbolcu ile yolları ayırdıklarını söyledi.

Hiçbir futbolcunun takımlarından ayrılmasını istemediklerini, ancak bazı futbolcuların ayrılmak istedikleri için izin verdiklerini belirten Başkan Çağatay Han Torun, “Geçen sezon takımımızda forma giyen Volkan Kılıç, Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Osman Bodur,  Nuh Aşkın ve Fatih Çıplak kendi istekleri ile takımımızdan ayrılmasına izin verilmiştir. Bu 6 futbolcumuza takımımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Mert Ilıman 3. Lig ekiplerinden Beyoğlu Yeniçarşıspor’a, Volkan Kılıç da 2. Lig ekibi Arnavutköyspor’a imza attı. Diğer dört futbolcumuz ise kendisine kulüp arıyor. Umarız istedikleri kulüpleri bulur ve anlaşırlar. Kulüp bulamazlarsa bu futbolcularımıza kapımız ve gönlümü açıktır.  Bizler de güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta bunları kamuoyuyla paylaşacağız” dedi. 

Başkan Torun, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak Iğdırspor’lu forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor sağ bek oyuncu Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin ve Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ile sözleşme imzalayarak yeşil-beyazlı renklere kattıklarını sözlerine ekledi. (HABER: CUMHUR ASLAN)