Kırşehirliler Vakfı 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Ankara’da üniversite okuyan burs alacak öğrencilere Başkent Kart üzerinden burs yatıracak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesi Başkent Kart ekosistemine Kırşehirliler Vakfı dahil oluyor. Ulaşımdan giyime, gıdadan kırtasiyeye birçok alanda üye iş yeri anlaşması bulunan Başkent Kart, öğrencilere indirimli alışveriş yapma imkânı sağlıyor.
Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay “Kırşehirliler Vakfı yönetimimizle Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a ziyarete gittiğimizde üniversite okuyan öğrencilerimize Başkent Kart üzerinden burs parası yatırmak istediğimizi ilettik. Sayın Başkanın olumlu karşılamasıyla birlikte Vakıf yönetimimizce aldığımız karar neticesinde Ankara’da okuyan ve burs hakkı kazanan öğrencilerimize Başkent Kart vereceğiz. Başkent Kart hem öğrencilerimize indirimli alışveriş yapma imkanı sağlayacak hem de her harcamadan doğan komisyonun Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yardım alan vatandaşlarımıza yardım parası olarak geri dönecektir. Böylelikle hem öğrencilerimize hem de yardım alan vatandaşlarımıza hayırlı bir iş yapacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)