Kırşehir’in Kaman ilçesi Ömerhacılı köyünden Salih Göçmen’in öğretmen oğlu olan ve Bursa Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi'nde görevli tarih öğretmeni Mustafa Göçmen yakalandığı koronavirüse yenik düşerek vefat etti.
Yakalandığı koronavirüs nedeniyle bir süre önce tedavi altına alınan ve durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alınan öğretmen Mustafa Göçmen bütün çabalara rağmen 55 yaşında hayata gözlerini yumdu. 
Uzun yıllardır eşi öğretmen Derya Göçmen ile Bursa’da görev yapan iki çocuk babası Mustafa Göçmen’in vefat haberi büyük üzüntü yarattı.
Bursa Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi Müdürlüğü, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Tarih Öğretmenimiz çok kıymetli Mustafa Göçmen hocamız yoğun bakımda tedavi gördüğü Covid-19 sebebiyle hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın öğle namazından sonra Kırşehir'de defnedilecektir. Rabbim kendisine rahmet, sevgili eşine, çocuklarına ve yakınlarına sabır versin'' ifadelerine yer verdi.
Cenazesi bugün şehrimize getirilen ve Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verilen Mustafa Göçmen’in geçen yıl de annesi vefat etmişti.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve eğitim camiasına başsağlığı dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)