Muğla Adalet Komisyonu (Ağır Ceza Mahkemesi) Başkanı olarak görev yapan Kırşehirli hemşehrimiz Bilal Saydam, son kararname ile İzmir’e atandı.
Geçtiğimiz hafta çıkan Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle yaklaşık iki yıldır Kırşehir Cumhuriyet başsavcılığı görevini yürüten Bilal Gümüş, Adana Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, Gümüş’ten boşalan Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığına ise Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül atanmıştı.
Aynı kararname ile Muğla Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kırşehirli hemşehrimiz Bilal Saydam İzmir Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığına atandı. Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ercan Arslan ise Muğla Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı oldu.
İzmir ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Kırşehirli hemşehrimiz Bilal Saydam’ın Kırşehirli Mustafa ve Sariye Saydam’ın oğlu. Ayrıca Sariye Saydam’ın Berk Ticaret’in eski sahibi merhum Yılmaz Berk ile Yıldırım Berk’in kız kardeşi, Asaf ve Necati Berk’in halaları olduğu öğrenildi.
Muğla Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ile İzmir Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığına atanan Bilal Saydam’ı kutluyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. (HABER:SALİH GÜNER)