Kırşehir’in ulu çınarı, dürüstlük abidesi, en eski şoförlerinden olan ve 32 yıl Kırşehir şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığını yürüten ve görev süresi içinde odaya ve şoför esnafına büyük hizmetler yapan Mehmet Yılancı vefat etti.
    Kırşehir Şoförler Odası’na bina, onlarca araç ve gereç kazandıran, Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanlığına ait Çuğun’daki Dinlenme Tesisleri’nin yapılmasını sağladığı için şoför esnafının “Baba Başkan” diyerek sevdiği Mehmet Yılancı bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Kayseri’de tedavi görüyordu.
86 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Yılancı Pazartesi akşamı bütün çabalara rağmen hayata gözlerini yumdu.
Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesin sevgi ve saygı duyduğu Mehmet Yılancı’nın adı Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin ve yönetimi tarafından bir süre önce uzun yıllar hizmet ettiği yine hizmet binasına verilmişti. 
Mehmet Yılancı’nın vefatının ardından bir açıklama yapan Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin, “Odamız Kurucu Üyelerinden ve Odamıza 32 yıllık Başkanlık hizmetinde bulunan Sayın Mehmet Yılancı ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz” dedi.
Mehmet Yılancı’nın cenazesi dün saat 17.00’de Çukurçayır Mahallesi Camii’nde kılınan namazın arından Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Kırşehir şoför esnafının babası olan, Kırşehir’e ve şoför esnafına yaptığı hizmetlerle unutulmayacağına inandığımız Mehmet Yılancı’ya Allah’tan rahmet,  Kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve şoför esnafına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. (HABER: SALİH GÜNER)