24. Dönem Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ile işadamları Hayri ve Zafer Aslan’ın babaları, şehrimizin en eski tüccarlarından Hikmet Aslan vefat etti.

Aslan Kardeşler A.Ş. ile Turka Mağazaları’nın kurucusu olan 4’ü kız 7 çocuk babası olan Hikmet Aslan, Pazar günü 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Hikmet Aslan’ın cenazesi bugün Ahi Evran Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Mete Buhara, Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Recai Akyel, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen, İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, CHP İl Başkanı Baran Genç, MHP İl Başkanı Arif Kılıç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, daire müdürleri, oda ve dernek başkanları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)