Başkan Ekicioğlu, Çınar Gazetesi’ni ziyaretinde konuştu:

“Kırşehirimizin sorunlarını çözümlemek için çalışıyoruz”

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Çınar gazetesini Aydın Kahraman’dan devralan Sait Uyar’ı ziyaret ederek, yayın hayatında başarılar diledi.

2 Haziran 2022 Perşembe günü, CHP İl Başkanı Baran Genç, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uçar ve Tuncay Polat, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu ziyarette Çınar Gazetesi’ni devralan Sait Uyar’a başarılar dileyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicoğlu, ülkenin ve şehrin sorunlarını bildiklerini ve bu bağlamda çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade etti.

Gazeteci Sait Uyar’ın gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Başkan Ekicioğlu, “Bugün Türkiye’nin geldiği noktada sorunların çözümünün de hukuk ve demokrasi yoluyla olduğunun bilincindeyiz. Yaşanan siyasi gelişmeler ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik çıkmaz da hem partilerimiz hem de belediyelerimizin bugün seçim olacakmış gibi vatandaşın yanında ve çözüm odaklı çalışlalar yapmasını gerektiriyor. Biz de bu bağlamda seçim olsa da olmasa da Kırşehirli hemşehrilerimizin huzur ve refahı için sahadayız ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Amacımız, Kırşehir’in gelişimi ve halkımızın her alanda rahatlamasıdır; bu noktada ilimiz basınının da önemini biliyor ve demokrasiye olan katkılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Bu kapsamda Çınar Gazetesi’ni devralan Sait Uyar ve çalışma arkadaşlarına da başarılar diliyorum.” dedi.

Çınar Gazetesi’nin yeni imtiyaz sahibi Sait Uyar da Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte tüm katılımcılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)