Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçmenlerle buluşmaya devam ediyor:

“Kırşehir’imizi birlikte çok daha güzel günlere taşıyacağız”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 10 yıllık görev süresi içinde Kırşehir’de gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşlarla birlikte istişare ederek, gönülden yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini söyledi.
“Memleket İşi Gönül İşi” diyerek seçmenleri ziyaret ederek, çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şunları söyledi:
“Gönüller yapmaya devam ediyoruz. Şehrimizle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Makam sahibi olmak için herkesle pazarlık etmeye değil, milletin gönlünde yer edinmeye gayret ederseniz zor zamanlarda da size sahip çıkarlar. Ziyaretlerimizde şehrimiz ile ilgili güzel bir istişare gerçekleştiriyoruz, yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın vizyonunu anlatıyoruz, şehrimizin her kesimi ile kucaklaşmaya, istişare ederek desteklerini istemeye devam ediyoruz. Sivil Toplum örgütlerimiz, Esnaf ve Vatandaşlarımız ziyaret ederek gelecek dönemde Kırşehir’e kazandıracağımız 41 vizyon projelerimizi ve çalışmalarımızı aktarıyoruz. Hepimizin ortak heyecanı Kırşehir’imiz için çalışmalarımızı paylaşıyor, gönüller yapmaya devam ediyoruz. Biz birlik ve beraberlik içinde oldukça Kırşehir’imizde, Vatanımızda gelecek hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir. Tecrübelerimiz, milletimizin umutlarının hizmetkârı olacak. Kırşehir’imiz için canla başla çalışacak, birlikte şehrimizi çok daha güzel günlere taşıyacağız. Her karesi inançla, azimle yoğrulan Tohum şehir Kırşehir’imiz için hep birlikte tüm gayretimizi ortaya koyacak, yeni dönemde de canla başla çalışacağız. Gittiğimiz her yerde bizleri samimiyetle karşılayan, bağrına basan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Geleceğin güçlü Kırşehir’i için canla başla, hep birlikte çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. Kırşehir için ekibimizle hep birlikte çalışıyor, gecemizi gündüzümüze katarak şehrimizin geleceği için projeler üretiyoruz. Hayatı kolaylaştıracak 41 dev vizyon projelerimizle Kırşehir’imizin geleceğine emin adımlarla, gönüller yaparak ilerleyeceğiz. Kırşehir’imizi gönül belediyeciliği ile hep birlikte çok daha ileriye taşıyacağız. Kırşehirli hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık.” (HABER MERKEZİ)