Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz: 
“Kırşehirimize en güzel hizmetleri vermeye çalışıyoruz”

Kırşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuri Araz ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Taşkıran, Pazartesi günü gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ettiler.
Gazetemiz Genel Kayın Koordinatörü Salih Güner ile Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı’yla bir süre sohbet eden Nuri Araz ve Ahmet taşkıran, Kırşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdiler.
Borçlu ve sıkıntılı bir Belediye devralmalarına rağmen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ ve ekibinin gayretleri sonucu hem borç ödediklerini, hem de hizmet ve yatırım yaptıklarını anlatan Başkan Yardımcısı Nuri Araz, bu konuda Kırşehir’deki yazılı ve görsel basın mensuplarına teşekkür etti.
Göreve geldikleri günden bu yana Kırşehir’deki basın mensuplarıyla sık sık bir araya gelmek istediklerini ancak uzun bir sürenin ardından bunu bugün yaptıklarını ifade eden Kırşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuri Araz ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Taşkıran “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi sahip ve çalışanlarına Belediye’ye ve kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Nuri Araz, Kırşehir halkının kendilerine güven duyduğunu ve bu güveni boşa çıkarmamak için bütün güçlerini ortaya koyarak Kırşehir’e en güzel hizmetleri yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Araz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden gazetemiz Genel Kayın Koordinatörü Salih Güner ile Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı, Kırşehir’de gördükleri aksaklıkları ve sorunları sürekli gündeme getirdiklerini, bundan sonra da getirmeye devam edeceklerini ifade ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)