Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli:

“Kırşehirimize değer katacak projeleri hayata geçireceğiz”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, yeni yıl mesajı yayınladı.
Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eden Milletvekili Mustafa Kendirli, mesajında şunları ifade etti:
“Acısıyla tatlısıyla, zorluklarıyla, güzellikleriyle bir yılı daha geride bırakıyoruz.
2020 yılında başlayan koronavirüs salgını ile sağlımızın ne kadar değerli bir hazine olduğunu, bilim ve teknolojinin önemini, modern tıbbın vazgeçilmezliğini, ailemizin, sosyal ve toplumsal dayanışmanın önemini tüm dünya ile birlikte yeniden idrak ettik. Fakat her türlü zorluğa rağmen biz geleceğe umutla bakıyoruz. Aşı konusundaki çalışmalar ve aşının ülkemize ulaşması bu sıkıntılı günlerin yakın zamanda atlatılacağı müjdesini vermektedir.
“Her yeni yıl, geride bırakılan yılın muhasebesinin yapıldığı ve yaşanan tecrübeler ışığında yol haritamızı gözden geçirmemize vesile olan birer dönüm noktasıdır. Bizler de bu anlayıştan hareketle, geçmiş yılda; hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, Kırşehirimize değer katmak ve potansiyelini daha iyi noktalara taşımak maksadıyla başta eğitim, sağlık ve ulaşım olmak üzere hemen her alanda hayata geçirdiğimiz projeleri, önümüzdeki yıl da kararlılıkla sürdüreceğiz. 
“Bu duygu ve düşüncelerle, Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, toplumsal hayatımızda daima barışın, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olması dileklerimle, kıymetli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.” (HABER: NECLA BAĞCI)