Başkan Bahçeci, Kayabaşı Mahallesi sakinleri ile buluştu:

“Kırşehir’i güzel bir noktaya getirdik”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kayabaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallenin son durumuna ilişkin değerlendirme toplantısı yaptı.
Başkan Bahçeci, “Muhtarımız ve ekibimizle birlikte Kayabaşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldik, öncesinde tüm birim müdürlerimiz mahalleyi tarayıp eksikleri tespit ettiler, bizde kendilerini dinledik, çok şükür temel sorunların hepsi çözülmüş durumda” diye konuştu.
Kayabaşı Mahallesinde yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şunları söyledi:
“Bizim gayemiz, derdimiz geleceğimize, çocuklarımıza daha iyi bir şehir bırakabilmek. 2009 yılında sizlere hizmet ediyoruz. 2009 yılını hatırlarsak mahallemizde ne yol vardı ne alt yapı vardı, hiçbir şey yoktu. Mahallemizi sorunlarını hallettik. Varsa sorunları ve eksiklikleri biz tamamlayacağız. Muhtarımız mahallelerimizin sorunları ile ilgileniyor koşturuyor kendisine teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın belediyemiz ile uyumlu çalışması çok önemli.
“Türkiye zor günlerden geçiyor. Ekonomik baskılar, ABD’nin ekonomi baskı altına alması. Bir şeyleri bahane ederek, ekonomik gücünü de arkasına alarak dövizle kurla ülkemizi kontrol altına almak istiyorlar. Bunlar için Cumhurbaşkanımız ciddi bir mücadele veriyor. Bizim bir tane ülkemiz var başka bir Türkiye yok. Bu sıkıntıları aşacağız hiç endişeniz olmasın. Yeter ki biz birbirimize sıkı sıkıya sarılalım. Birbirimizi sevelim. Allah kimseyi vatansız bırakmasın. Biraz sıkıntı çekeriz ama vatan millet itibar, istikbal bunlar her şeyin üzerinde. Bu sorunları da bir birimize dayanışma içinde aşacağız. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz.”
“Biz on yıldır hizmet ediyoruz” diyen Başkan Bahçeci, “Kırşehir’in on yıl önceki hali neydi şimdiki hali ney görüyorsunuz. Kırşehir çok şükür bir noktaya geldi. İşlerimiz daha bitmedi. Daha çok çalışmamız lazım. Dedikodu yapmadan fitne çıkarmadan bunları yapanlara da fırsat vermeden dört elle birbirimize sarılacağız. Biz size hizmetkârız. Belediyemiz kapımız her zaman açık. Allah ağız tadımızı bozmasın. 2009 yılında yola çıktığımızda bu şehre biz vizyon ve kimlik kazandırmak amacıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Bahçeci bunu da başardık. Külliyesi, meydanı ile Kent parkı ile, terminali ile, yolları ile, şehir içi düzenlemeleri ile alt yapı problemlerinin çözümlenmesi ile her şeyi ile bir sürü projeleri gerçekleştirdik. Sizler için çocuklarımız için daha güzel bir şehir bırakmak için adımları hep birlikte attık. Aynı azim ve kararlılıkla hizmetlerimize devam edeceğiz. Halkımızın taleplerini yerinde dinliyoruz varsa sorunları yerinde çözüyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)