Vali Buhara kurum amirlerinden proje istedi:

“Kırşehir’i daha ileriye taşımak için

her zamankinden fazla çalışacağız”

Kurum amirleri ile Valilik Toplantı Salonu’nda toplantı yapan Vali H. Mete Buhara, “Kırşehir’i daha ileriye taşımak için her zamankinden fazla çalışacağız” dedi.

Valilikte yapılan toplantıda kurum amirlerinden bilgiler alan Vali H. Mete Buhara, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza en etkin ve en verimli şekilde ulaşması için elbirliği ile çalışacaklarını söyledi.

Her sektörde vatandaşımıza en kaliteli hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirten Vali H. Mete Buhara, “Kırşehir’e faydalı işler yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Yapacağımız işlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tutacağız. Devletimizin bütün imkânlarını vatandaşlarımıza hizmet etmek için kullanmaktan çekinmeyeceğiz. İnsanlarımız arasında ayrım yapmadan herkesi kardeşçe kucaklayacağız. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizi önemseyecek, onları mutlu etmek için çalışacağız. Şehrimizle bütünleşmiş bir şekilde, Kırşehirlilerle aynı heyecanı paylaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tarihi, turistik varlıkları, konumu ve değerleri ile birlikte Kırşehir her şeyin en güzelini hak etmektedir. Bizler de her zamankinden fazla çalışarak şehrimizi ileriye taşımanın heyecanı içerisinde olacağız.” dedi.

Vali Buhara, kurum amirlerinden uygulanabilir projeler hazırlamasını istediği toplantı, yapılan değerlendirmelerle sona erdi. (HABER MERKEZİ)