Şehrimiz Medrese Mahallesi, Metin Çobanoğlu Caddesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında bir çocuk öldü iki kişi yaralandı.
Metin Çobanoğlu Caddesindeki Bahçeci Apartmanı 4. Katında Sabah 07.40 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi yapan Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri apartmanının içerisine girerek giriş kapısından eve girmek istediler ancak evin kapısının kapalı olması nedeniyle içerdekileri, itfaiyenin sepetli merdiveni ile pencereden çıkardılar. Hemşire anneye itfaiye erinin kendi oksijenin solunum maskesinden hava verip ilk müdahaleyi yapıp hayata döndürdüğü görüldü. Yaralı anne Neslihan A. İtfaiye sepetiyle aşağıya indirildi.
Daha sonra içerde yangın kontrol altına alındı ve evin dış kapısını açan itfaiye ekipleri diğer çocuğu dışarı çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.
Yangında anne hemşire Neslihan A. ile kızı 8 yaşındaki Aybüke ve 13 yaşındaki oğlu Alperen Baysal yaralandı. Alperen Baysal, hastanede ki tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Anne ile diğer çocuğu, vücudundaki yanıklar nedeniyle ilk müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi.
Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. (HABER: BEYHAN BALLI)