Kırşehir MEDAŞ’tan yapılan açıklamalara göre, yapılacak olan bakım, onarım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle 11 ve 12 Şubat tarihlerinde bazı ilçe, köy ve mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilecek.
11 Şubat günü 12.00-13.00 saatleri arasında, Yenice Mahallesi Şehit. Polis Ekrem Ülker Caddesi, Şehit Nurettin Aslan Caddesi, Şehit Şevket Fidanboy Caddesi, 221. Sokak, 241. Sokak, 274.
Sokak, Saraycık Caddesi, 284. Sokak, 287. Sokak, 298. Sokak, 285.Sokak, 289. Sokak,292. Sokak’ta elektrik kesintisi olacak.
Salı günü saat 10:00 ile 15:00 saatleri arasında ise Kırşehir/Merkez Bağbaşı Mahallesi 965 Sokak,935. Sokak, 936. Sokak, Akbayır Caddesi, Muharrem Ertaş Caddesi, Sahir Kurutluoğlu Caddesi, Şehit Kerem Aydın Caddesi, Şehit Nurettin Bağcı Caddesi, Şehit Eray Tekten Caddesi, Eğitim Caddesi, Kuşdilli Mahallesi Akbayır Caddesi, Ekizağıl Sokak’ta, 10.00-15.00 saatleri arasında da Kırşehir/Boztepe Hüseyinli Köyü Köy Sokağı’nda elektrik kesintisi yapılacak.
MEDAŞ’tan yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi:
“Elektrikle çalışan cihazlarınızın devreden çıkartılması. Yapılacak çalışmaların, belirtilen saatten önce bitmesi halinde, çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilebileceği, jeneratör kullanan müşterilerimizin ve elektrik dağıtım şebekesi aracılığı ile satış yapan elektrik enerjisi üreticilerinin kesinti süresi boyunca iş kazalarına mahal verilmemesi adına dağıtım şebekesi anahtarlama elemanlarının açık olduğunu mutlaka kontrol etmeleri, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezimizden ve www.meramedas.com.tr adresinden faydalanabilineceği hususlarını dikkatinize sunarız.” (HABER: BEYHAN BALLI)