Kırşehir Belediyesi, 2018 yılında 1024 çiftin nikâh akdini gerçekleştirdi. Yapılan nikâhlarda, 120 yabancı uyruklu vatandaş da dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Kırşehir’de hayatlarını birleştirmek isteyen 1024 çift, evlenmek için 2018 yılı içerisinde Kırşehir Belediyesi Nikâh Memurluğundan randevu aldı.

Belediyenin Kent Park içinde bulunan Aile Yaşam Merkezi Nikâh Salonunda nikâh işlemleri için hizmet verdi. Nikâh salonunda nikâh işlemleri yapılarak çiftler ömür boyu sürecek birliktelikleri için imza attı. Her gün normal sayıda kıyılan nikâhlar, yılın özel günlerinde artış gösteriyor. 14 Şubat Sevgililer Gününde 15 kişi, 08.08.2018 gününde ise 14 kişi nikâhı kıyıldı.

Kırşehir Belediyesi, 2018 yılında 1024 çiftin nikâh cüzdanlarını teslim etti. Belediye Evlendirme hizmetleri kapsamında toplam 120 yabancı uyruklu vatandaşın nikâh akitlerini gerçekleştirdi. 2018 yılında yaz aylarında artan nikâhların Nisan ve Eylül ayı içerisinde gerçekleşti.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , “2018 yılında 1024 çiftimiz nikâh için Nikâh memurluğumuza müracaat ederek nikâh akdini gerçekleştirdik. Yeni çiftlerin birlikteliğinde iyi günleri de kötü günleri de birbirleri ile yaşayacaklar. Her şeyden önce bu birlikteliklerin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Nikâh akitlerini gerçekleştirdiğimiz çiftlere mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. (HABER MERKEZİ)