Teknik Direktör Dinçel: “Güçlü bir rakibi yendik”

KIRŞEHİR Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 2-1 kazanılan Van Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada çok önemli bir rakibe karşı çok kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi içinde yer alan Kırşehir Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçerek haftayı 3 puanla kapatıp şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız atlatarak yeşil-beyazlı taraftarları bir kez daha sevince boğdu.
2-1’lik Van Büyük Şehir Belediyespor maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşma oynadıklarını, bu zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Dinçel, “Gerçekten bu maçtan önce her fırsatta zor bir karşılaşma olduğunu söylemiştim. Bizleri güçlü dinamik bir takım bekliyordu. Nitekim de öyle oldu. Çok zorlu bir karşılaşmayı sabırlı futbolumuz ve taraftarlarımızın inanılmaz desteğini arkamıza alarak kazanmasını bildik” açıklamasında bulundu.
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldıklarını da söyleyen yeşil-beyazlı teknik adam, “Gerçekten takım olarak bu sene şampiyonluğa inandık ve inandığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Çok büyük bir camiayız ve Süper Lig ayarında da taraftarımız var. Bu taraftara sezon sonu şampiyonluk yakışır. İnşallah emeklerimizin karşılığını sezon sonu şampiyon olarak alırız” ifadelerini kullandı.
Hafta sonu deplasman oynayacakları Karşıyaka maçı hakkında da görüş bildiren Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Dinçel, “Karşıyaka’nın gücü ortada. Çok iyi bir takıma karşı çok zor bir 90 dakika oynayacağız. İnşallah futbol şansının da yanımızda olduğu güzel bir karşılaşma olur ve Kırşehir’e galibiyetle döneriz” dedi.
Kırşehir Belediyespor olarak artık puan kaybı lüksü olmadıklarını da belirten Selahaddin Dinçel, “Şampiyonluk hedefimize ulaşmak için artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Her maçın bizim için bir final olduğu bilinci içinde çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Bunun için de bizler elimizden gelen bütün çalışmayı yaparak bu gruptan yüzümüzün akıyla şampiyon olmak istiyoruz. Kırşehir il yöneticilerinin ve taraftarlarının yanımızda olmasından da büyük mutluluk duyuyoruz. Onları mahcup etmeden, her maçımızı kazanıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)