Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Bulut, Soner Bahadır, Kenan Yanık ve Meclis Üyesi Ahmet Sarı Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve yeni görevin de başarılar dilediler.
Ziyarette Kırşehir’in sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini dile getiren Kırşehir TSO Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir’de yaşayan ve sorunları iyi bilen Kurtuluş Yılmaz’a bu sorunların çözümü konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarına inandıklarını ifade ettiler ve yapacakları çalışmalarda başarılar dilediler.
Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz ise, Kırşehir Ticaret ve sanayi Odası Başkanı öve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde Kırşehir’in tüm sorunlarının çözümünde birlikte çaba harcayacaklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)