Göreve geldikten sonra çiftçi ziyaretlerine ağırlık veren Tarım ve Orman İl Müdürü Duran Seçen’in başlattığı akşam ziyaretlerine, Merkeze bağlı Körpınar köyünde devam edildi.

Körpınar köyünde yapılan toplantıya çiftçilerin oldukça yoğun ilgi göstermesi dikkat çekerken, yapılan toplantıya İl Müdürü Duran Seçen, İl Müdür Yardımcısı Cengiz Karabulak, Şube Müdürleri, Körpınar Muhtarı Hasan Pınar ve 80’in üzerinde üretici katıldı.

Ziyarette bölgede yapılan tarım ve hayvancılık başta olmak üzere, üretim esnasında karşılaşılan problemler, çözüm önerileri ve yapılacak olan projeler istişare edildi.

Ziyaret sonrası konuşan İl Müdürü Duran Seçen “İklim şartlarının oldukça bizleri zorladığı bu günlerde üreticilerimize verdiğimiz sözü tuttuk ve toplantımızı gerçekleştirdik. Bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmayan değerli üreticilerimize teşekkür ediyoruz.  Bu kadar yoğun bir katılımı görünce yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anladık. Bizler üreticilerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken onların da bizleri bu tür toplantılarda yalnız bırakmaması çalışma azmimizi arttırıyor. Körpınar bölgemiz hayvancılık için oldukça önemli bir köy. Buradaki çiftçilerin görüşü bizler için oldukça önemli. İnşallah önümüzdeki dönemlerde köy ziyaretlerimiz devam edecek ve çiftçilerimizle bir araya geleceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)